fbpx
Parcel Pro

Laat u bellen

Voer uw nummer in, dan bellen we u terug.

  Mail ons

  We reageren ongeveer binnen de werkdag op uw e-mail

  info@parcelpro.nl

  Bel ons

  We zijn iedere werkdag bereikbaar
  van 08.30 tot 17.30 uur

  085 273 2785

  Bedrijfsgegevens

  Parcel Pro B.V.
  Griede 22
  3191 EE
  Hoogvliet Rotterdam
  Nederland

  KvK 65079485

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vind u de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen?
  Neem dan contact met ons op.

  Het is mogelijk om 1 hoofdaccount te maken en daar subaccounts onder te hangen (Multi Vender Module). Elk account krijgt zijn eigen facturatie en kan ook zijn eigen inlog, rapporten en zendingen beheren.

  Er kan ook gekoppeld worden met software partijen of vervoerders die er niet tussen staan. Daar maken we geen punt van! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 085 273 2785 of info@parcelpro.nl.

  Wij helpen u met opstarten. U krijgt hulp bij het aansluiten van een vervoerder en het maken van een standaard software koppeling.

  Met het Basis en Extra pakket kunt u binnen kantoortijden rekenen op 24 uur responstijd op tickets. Kiest u voor het Compleet of Premium pakket reken dan op 12 uur responstijd binnen kantoortijden.

  Parcel Pro biedt plug & play integratie van uw (webwinkel)software-aanbieder in de vorm van koppelingen en/of applicaties. Wij zijn gekoppeld met meer dan 20 partijen.

  Bent u benieuwd of ons systeem te koppelen is met uw software? Bekijk dan onze koppelingen pagina Staat uw software hier niet tussen neem dan contact met ons op en vraag naar de maatwerkmogelijkheden.

  Parcel Pro factureert op maandbasis. Er wordt een factuur per e-mail verzonden en het factuurbedrag wordt automatisch afgeschreven van uw rekening.

  Als u meerdere webshops heeft dan krijgt u 1 hoofdaccount en factureren wij 1 rekening.

  Wij tellen uw labels aan de hand van scanmomenten. Heeft u meer labels gebruikt dan in uw pakket zit? Dan brengen we extra kosten in rekening. Voor elk label buiten u pakket betaalt u € 0,25 / € 0,15 / € 0,10 / € 0,05 excl. btw per label afhankelijk van uw pakket. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te upgraden naar een ander pakket.

  Met de Multi Vendor Module heeft u 1 account met daar onder allemaal verschillende subaccounts die gevoed worden door verschillende inkoop/verzend kanalen.

  In combinatie met een barcode scanner is het een kwestie van simpelweg een orderfactuur of pakbon met een barcode uit te printen en deze vervolgens te scannen. Het verzendsysteem print direct een label uit die u kunt gebruiken voor het verzenden van pakketten.

  Wij willen u graag kennis laten maken met Parcel Pro, zodat u zelf kunt ervaren hoe de multi-carrier software werkt.

  Pas op het moment dat u de iDEAL activatie heeft uitgevoerd factureren wij u. Uw account activeren gaat door middel van een éénmalige iDEAL betaling van € 0,01.

  Meld u gratis aan of vraag een demo aan

  Gratis aanmeldenDemo aanvragen