Over ons

Het versturen van pakketten kan met heel veel vervoerders. Maar welke moet je nu hebben? Welke is de voordeligste? En welke is nu de beste? Iedere vervoerder heeft wel een servicekader of een bezorgoptie die bij jou of bij je klant het beste past.

Om alles aan te kunnen bieden heb je dus meerdere vervoerders nodig. Dit is niet zo moeilijk, in de meeste gevallen heb je na 1 telefoontje al een vervoerscontract. Maar vanaf nu wordt het ingewikkelder. Je moet met meerdere applicaties gaan werken om alles te kunnen versturen en te monitoren. Daarnaast is het een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan je softwarepakket. Niet alle vervoerders zijn namelijk al standaard gekoppeld aan jouw softwarepakket.

Wij zochten hiervoor naar een oplossing. Daarom zijn we gestart met Parcel Pro, een softwareoplossing die alle vervoerders waar jij naar zoekt in een omgeving koppelt aan je webwinkel. Het team van Parcel Pro ontwikkelt nog iedere dag aan jouw toekomst, waardoor je altijd up-to-date bent met alle mogelijke bezorgopties die er op dat moment beschikbaar zijn.

Het team van Parcel Pro bestaat uit ware professionals, die al jaren actief zijn in de distributiemarkt en softwareontwikkeling. Met deze ervaringen in huis weten wij wat de behoeftes zijn van jou als klant en ontwikkelen wij naar de toekomst zodat je jouw klanten alle mogelijk verzendopties kan aanbieden.

Contact

Parcel Pro

Griede 22
3191 EE
Hoogvliet Rotterdam
Nederland

T: 085 273 2785
E: info@parcelpro.nl
W: parcelpro.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht