Koppelingen

Parcel Pro biedt plug & play integratie van uw webwinkelsoftware-aanbieder in de vorm van koppelingen en/of applicaties. Wij zijn gekoppeld met meer dan 20 partijen. Bent u benieuwd of ons systeem te koppelen is met uw software? Scroll dan naar beneden voor een overzicht.

Postcode.nl ispostcode een van de grootste onafhankelijke leveranciers van postcode en geografische gerelateerde producten en diensten. Postcode.nl heeft circa 6,5 miljoen gebruikers, verwerkt meer dan 50 miljoen zoekopdrachten en 100 miljoen pageviews per jaar. Duizenden bedrijven gebruiken de producten en diensten van Postcode.nl al, waaronder ministeries, gemeentes, multinationals en het MKB. Kijk hier voor meer informatie over de diensten van Postcode.nl

Klik hier om uw te registreren.

ccv_shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Alle technische zaken worden u uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.

Lightspeed

Lightspeed (SEOshop) is het snelst groeiende e-commerce platform van Europa. Lightspeed levert software voor bedrijven voor het opzetten van webshops. Het bedrijf bestaat uit meer dan 70 gepassioneerde internetspecialisten die dagelijks bezig zijn met innovatie en het geven van invulling aan onze internationale ambities.

mijnwebwinkel1

Mijnwebwinkel biedt voor 19 euro per maand een totaalpakket waarmee je alles in huis hebt om een succesvolle webwinkel te starten. Mijnwebwinkel is geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers en voor wie er even niet uit komt, staat het support team kosteloos klaar. Je probeert Mijnwebwinkel vrijblijvend twee weken gratis uit.

magento1

Magento is een webshop software pakket waarmee u alle controle heeft over uw eigen webwinkel. Denk hierbij aan het design van uw site, de gebruiksvriendelijkheid, de inhoud en natuurlijk de functionaliteit. Deze en vele andere elementen zorgen voor realistische ideeën die u waar kan maken en terug kan laten komen binnen uw Magento webshop.

shoppagina1

Bij Shoppagina.nl kunt u al vanaf € 9,50 per maand een webshop beginnen. De webwinkelsoftware van Shoppagina is begin 2014 volledig vernieuwd en ziet er prachtig uit. De vormgeving geeft veel ruimte aan beeld, tekst en producten. Bovendien is het zeer flexibel in te richten zodat u gemakkelijk een eigen uitstraling kunt creëren. Met het systeem van Shoppagina richt u binnen afzienbare tijd een mooie shop in die aan alle eisen voldoet.

sisow

Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Dit door te werken met lage tariefstellingen, géén abonnements- en opstartkosten. Daarnaast is Sisow voortdurend bezig met innoveren op het gebied van online betalingsverkeer.

exact

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

woocommerce1

WooCommerce is een gratis e-commerce plugin waarmee je een WordPress website eenvoudig uitbreidt met een eenvoudige webwinkel. WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

prestashop1

Het e-commerce systeem van Prestashop is al meer dan 2,5 miljoen keer gedownload en wordt in ruim 150 landen gebruikt. In 56 talen is deze oplossing verkrijgbaar, waaronder ook Nederlands. Met een keuze uit ruim 2.500 modules en templates kunt u uw webshop helemaal naar eigen wensen inrichten. Daarnaast heeft u nog ruim 300 extra features binnen handbereik. Al meer dan 130.000 shops worden mogelijk gemaakt door de Prestashop e-commerce oplossing.

opencart1

Het open source e-commerce systeem van OpenCart staat bekend als gebruiksvriendelijk met veel handige features. Met OpenCart kunt u ongelimiteerd producten en categorieën aan uw shop toevoegen. Dus zowel geschikt voor de startende als de ervaren online ondernemer. OpenCart is ook zeer geschikt voor de beginnende webshop. Doordat het zeer efficiënt is geïmplementeerd blijft de site in vrijwel alle omstandigheden snel, ook wanneer u bijvoorbeeld over een shared server beschikt.

onestopwebshop1

One Stop Webshop is een SaaS softwarepakket. Het bedrijf is gestart in 2006 en heeft vandaag de dag meer dan 1000 webshops gebouwd. Het softwarepakket heeft koppelingen met de meest gangbare payment providers, vergelijkingssites en koeriers. One Stop Webshop biedt ondernemers een professionele webshop en geeft advies op het gebied van fullfilment en online marketing.

oscommerce1

Met ruim 7000 functionaliteiten kunt u met de webshop oplossing van osCommerce uw eigen webwinkel samenstellen. Het systeem is volledig in de Nederlandse taal te verkrijgen, maar ook in vele andere. Functionaliteiten die de e-commerce oplossing van osCommerce kenmerken zijn onder andere; check-out zonder een account, de SEO vriendelijke URL’s, productreviews en nog veel meer.

cs-cart

Cs-Cart staat bekend als één van de snelgroeiende e-commerce platforms wereldwijd. U kunt gebruik maken van diverse basisfunctionaliteiten, maar uw webshop ook uitbreiden via de extra plug-ins die Cs-Cart beschikbaar stelt. Zowel voor de grote als de kleine internetondernemer is dit een geschikt e-commerce systeem.

myshop1

Met MyShop kun je snel een professionele, gemakkelijk te onderhouden webwinkel beginnen. Voor de consumentenmarkt (B2C) of de zakelijke markt (B2B), wat je wilt. Je kunt je webwinkel geheel naar eigen smaak vormgeven. Daarbij heb je de keuze uit talloze sjablonen (75+), stijlen, kleuren en indelingen. MyShop heeft koppelingen met alle grote payment providers en banken.

shopfactory1

Heb je altijd al je eigen webwinkel willen starten? Zonder dat je daarvoor programmeer kennis nodig hebt? Iedereen kan het met ShopFactoryShopFactory is het pakket voor de webshop van je dromen. Inclusief vele koppelingen naar betaalproviders en boekhoudprogramma’s.

shoptrader

Het ShopTrader Compleet pakket biedt een extra uitgebreide webwinkel waarin de software, de betaalkoppeling én de verzendkoppeling volledig geïntegreerd zijn. Als extra steun in de rug sluiten we gratis een SSL certificaat aan voor een extra SEO boost!

virtuemart1

VirtueMart is een populaire plugin van het bekende en vaak gebruikte e-commerce platform Joomla. De VirtueMart e-commerce oplossing kunt u helemaal naar eigen wensen inrichten, door een keuze te maken uit de ruim 500 features. Het is een wereldwijd bekend en gebruikt systeem, met een breed aanbod aan standaard templates.

picqer

Picqer is een super eenvoudig te gebruiken online tool voor het beheren van uw magazijn. Speciaal gericht op webwinkels. Picqer zorgt voor professioneel voorraadbeheer, zo snel mogelijk bestellingen uitleveren en een gestroomlijnde inkoop. En brengt al uw verschillende verkoopkanalen bij elkaar.

fulfilmentsoftware

Bespaar maar liefst 80% tijd in het verwerken van bestellingen en optimaliseer je webshop magazijn met online voorraadbeheer.Het online WMS van Fulfilment-Software automatiseert het orderproces voor, tijdens én na het verwerken. Zo weet je altijd welke orders gereed zijn om te verwerken of welke producten moeten worden bijbesteld. Zelfs een Track&Trace wordt automatisch gegenereerd en verzonden richting de eindklant!

yuluma

Yuluma was een zwart klein hondje dat erg hoog kon springen. Dat hondje werd Nunbanna Yuluma genoemd, ‘kleine zwarte kangaroo’, in de taal van de Aboriginals. Yuluma was een geweldige hond. Als jij blij was, was hij dat ook. Als jij door ging, ging hij met je mee. Als jij moe was ging hij nog altijd door. Wat de link is tussen een klein zwart hondje en een webwinkelspecialist? Yuluma wilt graag net zo loyaal, trouw en gehoorzaam maar vooral ook eigenwijs, nieuwsgierig en eigenzinnig voor u aan de slag gaan.

bol_com

Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschikt u over een uitgebreid online verzendportaal waarmee u eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. Zo kunt u uw webshopsoftwarepakket naar keuze koppelen, waaronder de nieuwste telg in onze plug-in familie, namelijk Bol.com. Dus maakt u zoals vele andere webshopeigenaren gebruik van Bol.com om meer verkoopcijfers te genereren? Installeer dan snel onze nieuwe koppeling. Met onze module worden de openstaande orders uitgelezen en kunt u direct het verzendlabel afdrukken. Efficiënt en tijdbesparend.

Maatwerk

Staat uw webwinkelsoftware er niet tussen of maakt u gebruik van een custom CMS? Wij bieden hiervoor maatwerkoplossingen waarmee wij u alsnog van dienst kunnen zijn. Mail naar info@parcelpro.nl.

OPEN UW GRATIS ACCOUNT IN SLECHTS 10 SECONDEN.
Profiteer vandaag nog van het gratis starterspakket.

Home | Starterspakket | Functionaliteiten | Vervoerders & platformen | Demo’s | Over ons | Log-in

Alle rechten voorbehouden © 2016 Parcel Pro.