fbpx
Parcel Pro

Trunkrs

Gebruik je snelle same day delivery of next day delivery van vervoerder Trunkrs? Koppel jouw verzendcontract met de verzendsoftware van ParcelPro. Jij hebt het contract, wij de software, koppelen maar en klaar! Met de verzendsoftware van ParcelPro profiteer je van een overzichtelijk systeem, waar al jouw zendingen in beheert worden. Verzendlabels kunnen automatisch worden aangemaakt dankzij de vele beschikbare koppelingen.

Een Trunkrs zending kan dankzij koppelingen met webwinkelsoftware en/of andere systemen automatisch worden aangemaakt, maar ook handmatig of met een CSV import.

Verzendmogelijkheden

  • Same day delivery

Contract koppelen

Koppel jouw eigen verzendcontract en verzendt met een paar klikken grote en zware pakketten met Brenger. Voor het toevoegen zijn de volgende gegevens nodig: Webservice API key en Webservice gebruikersnaam.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces

  • Adresverificatie Europa via postcode

  • Dynamische bezorgkeuze

  • Automatisch meertalige track & trace e-mails

  • Retourportaal in eigen look & feel

  • Rapportage dashboard

  • Scan pakbonnen & print verzendlabels

  • Multi-collo en bulk printen

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vindt wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten